МЕНЮ
КОШНИЦА

ЗАЩИТНИ МАСКИ

Ние от NINE-ONE Ви призоваваме да пазите себе си и околните, даваме Ви и възможността да го правите със стил. Предлагаме Ви защитна предпазна маска за многократна употреба с цветен принт. Позволява пране на високи градуси, както и сушене в сушилня, за да сте сигурни, че сте добре предпазени. Дишанет..
8.90 лв.
Колкото и да свикваме със ситуацията, в която се намираме, носенето на маска си остава досадно нещо. Особено когато забравите за нея и не Ви пуснат в магазина... Разбираме болката Ви, затова Ви предлагаме защитна предпазна маска за многократна употреба с цветен прин със символи. Пуснете я в пералнят..
8.90 лв.
Наредбите на Здравното министерство не са най-любимото ни нещо на света, но са за наше добро. предлагаме Ви да направите носенето на маска малко по-приятно, като използвате такава със свеж цветен принт. Защитната предпазна маска е за многократна употреба, пере се на високи градуси и дори можете да я..
8.90 лв.
Памучна Предпазна Маска с Печат по Поръчка - Защита и Стил на Вашето ИзискванеВашето здраве и стил могат да се съчетаят с персонализираните памучни предпазни маски с печат, предлагани от нас. Нашите маски са създадени с висококачествени материали и позволяват на вас да изразите индивидуалността си ч..
4.90 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.