МЕНЮ
КОШНИЦА
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ.

ЗАЩИТНИ МАСКИ

Ние от NINE-ONE Ви призоваваме да пазите себе си и околните, даваме Ви и възможността да го правите със стил. Предлагаме Ви защитна предпазна маска за многократна употреба с цветен принт. Позволява пране на високи градуси, както и сушене в сушилня, за да сте сигурни, че сте добре предпазени. Дишанет..
8.90 лв.
Колкото и да свикваме със ситуацията, в която се намираме, носенето на маска си остава досадно нещо. Особено когато забравите за нея и не Ви пуснат в магазина... Разбираме болката Ви, затова Ви предлагаме защитна предпазна маска за многократна употреба с цветен прин със символи. Пуснете я в пералнят..
8.90 лв.
Наредбите на Здравното министерство не са най-любимото ни нещо на света, но са за наше добро. предлагаме Ви да направите носенето на маска малко по-приятно, като използвате такава със свеж цветен принт. Защитната предпазна маска е за многократна употреба, пере се на високи градуси и дори можете да я..
8.90 лв.
Избери сам как да изглежда твоята предпазна маска!Ще напечатаме твоя дизайн върху мека трислойна маска от памук с ластично закрепване зад ушите.За многократна употреба с възможност за пране дори на 60 градуса.Дишането, пропускливостта и филтрацията са тествани в акредитирана независима лаборатория (..
4.90 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.