МЕНЮ
КОШНИЦА
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

ДЕТСКИ ДРЕХИ

За любимите малки палавници, които неуморно могат да правят пакости по цял ден - предлагаме блуза с щампа КРОКОДИЛ.Зарадвайте малките сладури с ватирана мека блуза, с дизайн в бяло или жълто. Забавната ROAR щампа е директен печат, така че Вашите дечица да могат да й се радват дълго време. За по..
24.98 лв.
За любимите малки палавници, които неуморно могат да правят пакости по цял ден - предлагаме тениска с щампа КРОКОДИЛ.Зарадвайте малките сладури с тениска от чист органичен памук, с дизайн в бяло или жълто. Забавната ROAR щампа е директен печат, така че Вашите дечица да могат да й се радват дълго вре..
19.98 лв.
Стилна ватирана блуза за деца с оригинална графична щампа I LOVE NUTELLA - АЗ ОБИЧАМ НУТЕЛА.Подходяща за всяка възраст, защото няма дете, което да не обича шоколад! Можете да изберете бял, жълт или розов дизайн. Щампата е директен печат, което я прави изключително издържлива и устойчива. З..
24.98 лв.
Оригинална блуза за смелите и любопитни деца. Знаем колко децата обичат този герой и това не е случайно - Малкият Мумин е винаги ентусиазиран от всико, което го заобикаля и което намери. Старае се да бъде добър, въпреки че понякога си навлича неприятности. Той е много смел и винаги на..
24.98 лв.
За всички любопитни и будни малки изследователи - предлагаме блуза с щампа с динозаври. Интересен факт! Видът Диплодок е бил един от най-дългите динозаври. От главата до опашката бил по-дълъг от тенис корт - около 27 метра дължина.  Можете да изберете бяла, сива или жълта мека ватиран..
24.98 лв.
Някои дечица обичат космоса, други обичат животните. Ако Вашето дете обича и двете - зарадвайте го с блуза с щампа SPACE PANDA.Интересен факт! За разлика от останалите видове мечки, пандите не спят зимен сън. Когато зимата наближи, те се придвижват към ниските части на планините, където е ..
24.98 лв.
Детска тениска с щампа MY ALL Тениската е направена от 100% органичен памук, идеална за топлите дни, позволяваща на малките пакостници да се движат свободно и да щуреят на воля. Можете да изберете дизайн в бяло, черно или жълто.Щампата е директен печат, което я прави изключително устойчива и из..
19.98 лв.
Някои дечица обичат космоса, други обичат животните. Ако Вашето дете обича и двете - зарадвайте го с тениска с щампа SPACE PANDAИнтересен факт! За разлика от останалите видове мечки, пандите не спят зимен сън. Когато зимата наближи, те се придвижват към ниските части на планините, където е..
19.98 лв.
За малките фенове за динозаври имаме тениска с щампа  на най-известния от тях - тиранозавър Рекс!Зарадвайте малкото човече с бяла тениска с щампа директен печат. Тениската е направена от 100% органичен памук, изключително мека и удобна - само най-доброто за Вашето дете!За да се радвате на тенис..
19.98 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.