МЕНЮ
КОШНИЦА
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ.

ДЕТСКИ БЛУЗИ

За всички любители на природата, къмпинга, палатките и свежите вечери под звездите - имаме нещо и за Вас!Направете къмпингуването още по-приятно и най-вече удобно преживяване с детска ватена блуза с щампа CAMPING,  с тънко деколте и класически ръкави. Предлагаме Ви блузата в бял или с..
24.98 лв.
Кажи Да на новите приключения с нашата блуза с щампа директен печат.Предлагаме Ви блуза в бяло или жълто, направена от олекотена вата. Тънкото деколте и класическите ръкавите ще Ви дадат свобода на движение и ще Ви накарат да се чувствате удобно във всеки момент.За да запазите вида на готината цветн..
24.98 лв.
Блуза с цветна щампа SUPERCAT  за супер деца.Бузите са направени от олекотена вата с тънко деколте и класически ръкави, които ще Ви накарат да се чусвтвате удобно навсякъде и по всяко време.За да запазите щампата в перфектния й вид възможно най-дълго време, следвайте съветите за грижа за п..
24.98 лв.
Детска блуза с готина щампа с котка. Блузата е направена от олекотена вата, с тънко деколте и класически ръкави. Предлагаме Ви блузата в черен, син, жълт, бял или сив вариант.Симпатичната щампа е директен печат, което я прави лесна за поддръжка, стига да следвате съветите за грижа за ..
24.98 лв.
Всеки, който обича котки, знае, че по природа са диви и трудни за опитомяване. Може би това си е тяхно първо правило - поне според нашата щампа STAY WILD.Бузите са направени от олекотена вата с тънко деколте и класически ръкави, които ще Ви накарат да се чусвтвате удобно навсякъде и по всяко вр..
24.98 лв.
Илън Мъск прати кола в космоса, ние пращаме котка :) Разбира се само на картинка, ние обичаме котките! Ако и Вие ги обичате - блуза с щампа с космическа котка е за Вас!Предлагаме Ви блуза в бяло, жълто, синьо, сиво или черно, направена от олекотена вата. Тънкото деколте и класическите ръкавите ще Ви..
24.98 лв.
LET'S ROCK, хора! Детска блуза с цветна щампа директен печат.Блузата е направена от олекотена вата, с тънко деколте и класически ръкави. Предлагаме Ви варианти в черен, червен, бял или сив цвят.Щурата щампа е директен печат, което я прави лесна за поддръжка, стига да следвате съветите за грижа ..
24.98 лв.
Изберете черна, синя или сива блуза със свежа щампа на космонавт с балон.Бузите са направени от олекотена вата с тънко деколте и класически ръкави, които ще Ви накарат да се чусвтвате удобно навсякъде и по всяко време.За да запазите щампата в перфектния й вид възможно най-дълго време, следвайте..
24.98 лв.
Детска  блуза с щампа SKATEBOARD EVERYWHERE - цветна, забавна и много удобна.Блузата е от олекотената вата, с тънко деколте и класически ръкави Можете да си изберете от дизайните ни в бяло, синьо, сиво, жълто или черно, а за да се наслаждавате по-дълго време на любимата си блуза, следвайте..
24.98 лв.
Ватена блуза от олекотена вата с тънко деколте и реглан ръкави.Блузата е вталена с ластик на ръкавите и кръста и е от приятна тънка памучна материя.Много подходяща за носене в помещение или в по-меко време навън.Плътност: 240г/м2Състав : 100% памук..
19.98 лв.
Всички деца обичат сладолед и са щастливи, когато го получат. Сладоледът на нашата щампа също е щастлив, защото кара дечицата да се усмихнат.Блузата е от олекотената вата, с тънко деколте и класически ръкави. Щампата е директен печат, което я прави изключително устойчива, включително и към сладоледи..
24.98 лв.
Бяла детска Коледна блуза с щампа OH DEER - Коледен подрък за най-близкия човек.Блузата е ватирана, с дълъг ръкав и обло деколте.Следвайте съветите за грижа за продукта, които ще намерите в пакета с Вашата поръчка.ОЩЕ ДЕТСКИ КОЛЕДНИ БЛУЗИ..
24.98 лв.
Бяла детска Коледна блуза с щампа WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS - Коледен подарък с най-добри пожелания.Блузата е ватирана, с дълъг ръкав и обло деколте.Следвайте съветите за грижа за продукта, които ще намерите в пакета с Вашата поръчка.ОЩЕ ДЕТСКИ КОЛЕДНИ БЛУЗИ..
24.98 лв.
Бяла детска Коледна блуза с щампа SANTA PLEASE STOP HERE - за тези, които са били послушни през цялата година. Блузата е ватирана, с дълъг ръкав и обло деколте.Следвайте съветите за грижа за продукта, които ще намерите в пакета с Вашата поръчка.ОЩЕ ДЕТСКИ КОЛЕДНИ БЛУЗИ..
24.98 лв.
Бяла детска Коледна блуза с щампа MERRY CHRISTMAS - идеалната дреха за Коледната вечер. Блузата е ватирана, с дълъг ръкав и обло деколте.Следвайте съветите за грижа за продукта, които ще намерите в пакета с Вашата поръчка.ОЩЕ ДЕТСКИ КОЛЕДНИ БЛУЗИ..
24.98 лв.
Бяла детска Коледна блуза с щампа LET IT SNOW - за снежните дни и нощи. Блузата е ватирана, с дълъг ръкав и обло деколте.Следвайте съветите за грижа за продукта, които ще намерите в пакета с Вашата поръчка.ОЩЕ ДЕТСКИ КОЛЕДНИ БЛУЗИ..
24.98 лв.
Бяла детска Коледна блуза с щампа CHRISTMAS VIBES - за всички, които носят Коледния дух. Блузата е ватирана, с дълъг ръкав и обло деколте.Следвайте съветите за грижа за продукта, които ще намерите в пакета с Вашата поръчка.ОЩЕ ДЕТСКИ КОЛЕДНИ БЛУЗИ..
24.98 лв.
Бяла детска Коледна блуза с щампа BABY IT'S COLD OUTSIDE - идеална за подарък или за семейна Коледна снимка. Блузата е ватирана, с дълъг ръкав и обло деколте.Следвайте съветите за грижа за продукта, които ще намерите в пакета с Вашата поръчка.ОЩЕ ДЕТСКИ КОЛЕДНИ БЛУЗИ..
24.98 лв.
За любимите малки палавници, които неуморно могат да правят пакости по цял ден - предлагаме блуза с щампа MOOMIN.Зарадвайте малките сладури с ватирана мека блуза, с дизайн в бяло или жълто. Забавната ROAR щампа е директен печат, така че Вашите дечица да могат да й се радват дълго време. За по-д..
24.98 лв.
За любимите малки палавници, които неуморно могат да правят пакости по цял ден - предлагаме блуза с щампа КРОКОДИЛ.Зарадвайте малките сладури с ватирана мека блуза, с дизайн в бяло или жълто. Забавната ROAR щампа е директен печат, така че Вашите дечица да могат да й се радват дълго време. За по..
24.98 лв.
Стилна ватирана блуза за деца с оригинална графична щампа I LOVE NUTELLA - АЗ ОБИЧАМ НУТЕЛА.Подходяща за всяка възраст, защото няма дете, което да не обича шоколад! Можете да изберете бял, жълт или розов дизайн. Щампата е директен печат, което я прави изключително издържлива и устойчива. З..
24.98 лв.
За всички любопитни и будни малки изследователи - предлагаме блуза с щампа с динозаври. Интересен факт! Видът Диплодок е бил един от най-дългите динозаври. От главата до опашката бил по-дълъг от тенис корт - около 27 метра дължина.  Можете да изберете бяла, сива или жълта мека ватиран..
24.98 лв.
Някои дечица обичат космоса, други обичат животните. Ако Вашето дете обича и двете - зарадвайте го с блуза с щампа SPACE PANDA.Интересен факт! За разлика от останалите видове мечки, пандите не спят зимен сън. Когато зимата наближи, те се придвижват към ниските части на планините, където е ..
24.98 лв.
Показва 1 до 23 от 23 (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.