МЕНЮ
КОШНИЦА
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

ДЕТСКИ ТЕНИСКИ

Детска елегантна тениска с обло деколте и къси ръкави. Изключително мека и удобна тениска от 100% сертифициран чист органичен памук, чието производство не замърсява околната среда...
9.98 лв.
За любимите малки палавници, които неуморно могат да правят пакости по цял ден - предлагаме тениска с щампа КРОКОДИЛ.Зарадвайте малките сладури с тениска от чист органичен памук, с дизайн в бяло или жълто. Забавната ROAR щампа е директен печат, така че Вашите дечица да могат да й се радват дълго вре..
19.98 лв.
Детска тениска с щампа MY ALL Тениската е направена от 100% органичен памук, идеална за топлите дни, позволяваща на малките пакостници да се движат свободно и да щуреят на воля. Можете да изберете дизайн в бяло, черно или жълто.Щампата е директен печат, което я прави изключително устойчива и из..
19.98 лв.
Някои дечица обичат космоса, други обичат животните. Ако Вашето дете обича и двете - зарадвайте го с тениска с щампа SPACE PANDAИнтересен факт! За разлика от останалите видове мечки, пандите не спят зимен сън. Когато зимата наближи, те се придвижват към ниските части на планините, където е..
19.98 лв.
За малките фенове за динозаври имаме тениска с щампа  на най-известния от тях - тиранозавър Рекс!Зарадвайте малкото човече с бяла тениска с щампа директен печат. Тениската е направена от 100% органичен памук, изключително мека и удобна - само най-доброто за Вашето дете!За да се радвате на тенис..
19.98 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.