МЕНЮ
КОШНИЦА

Условия за доставка

При поръчка над 100лв. получавате безплатна доставка.
В рамките на 1 раб. ден след направена поръчка наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката и данните от нея.
Поръчки направени в събота, неделя и празнични дни се потвърждават телефонно в първия следващ работен ден!
Времето за изработка на поръчка е 5-7 работни дни, стартиращи от момента на потвърждение по телефона. 
Време за доставка е 24 часа.

Поръчани артикули без печат експедираме в рамките на максимум 3 работни дни.
Работим с ЕКОНТ ЕКСПРЕС, СПИДИ и DHL.

Опциите за доставка са до офис или до адрес. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка. Потребители, които отказват доставка или не потърсят пратките си в офис, няма да бъдат обслужвани при бъдещи поръчки. 
Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, освен ако куриерската фирма не предлага тази услуга. 
Артикули с щампи от сайта се пращат с преглед. Ако желаете и тест - моля уточнете го в поръчката. 
Артикули, направени по поръчка в модула НАПРАВИ СИ, се изпращат без преглед и тест. 
Замяна на артикули от сайта е възможна само за продукти с готови щампи. 
Заплащането става с наложен платеж. Закон за защита на личните данни

Законът за защита на потребителите урежда защитата на потребителите, правомощията на държавните органи и дейността на сдруженията на потребителите в тази област.

В закона на първо място се засяга задължението на търговците преди придобиване на дадена стока, да предоставят на потребителите задължителна информация, която включва етикиране на стоките, указния за употребата им и обозначаването на видно място на цените на стоките. За да се защитят по-добре правата и интересите на потребителите, заблуждаващата, непочтената и сравнителната реклама е регламентирана и ограничена чрез разпоредбите на глава 3. По нататък в закона законодателят изчерпателно дефинира всички търговски практики и способи за продажба, като по този начин се ограничават възможностите за евентуална спекула. Закона задължава всички продавачи да осигуряват безопастност и качество на стоките и услугите, които предлагат, като дава на потребителите право на рекламация при дефекти, и предвижда отговорност на продавача за вреди, причинени от дефект на стока.

Политиката за защита на потребителите се осъществява от органи и организации, които най-общо се делят на административни и граждански. Най – висшия административен орган е Министърът на икономиката и енергетиката, към който като консултативен орган функционира Национален съвет за защита на потребителите. Основно защитата на потребителите се осигурява от Комисията за защита на потребителя, която е юридическо лице на бюджетна издръжка, със седалище в София, и специализирани звена към общинската администрация, които са на подчинение на кмета. Предоставена е възможност на гражданите да се обединяват в Сдружения на потребителите, които са сдружения с нестопанска цел, определени за извършване на общественополезна дейност и подлежащи на регистрация в Министерство на правосъдието. Основните цели на всички изброени по – горе организации са да защитават изцяло интересите на потребителите, да осъществяват контрол за безопастност на стоките и услугите в съответствие с изискванията на законодателството и да съдействат за решаване на спорове, възникнали между потребители и търговци.

При нарушаване на правата, предоставени им по този закон, потребителите и сдруженията на потребителите имат право да подават сигнали, жалби и молби до контролните органи, изпълняващи функции за защита на потребителите. Основни такива органи са помирителните комисии към Министъра на икономиката и енергетиката и Комисията за защита на потребителя. При подаден сигнал, Комисията за защита на потребителя има право да извърши проверка, да констатира нарушения и да предприеме съответни административнонаказателни действия, които са налагане на глоба или друга имуществена санкция, подробно изброени в глава 11 на закона. Установяването на нарушенията, издаването, обжалването и изпълнението на наказателните постановления се извършват по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.