МЕНЮ
КОШНИЦА

ТЕНИСКИ С ШЕВИЦИ

Българската шевица е носителка на древна символика и е една от най-колоритните в Европа. Предлагаме Ви мъжка тениска с шевица с рози, които са един от символите на България. Тениската е 100% памук, мека и много удобна.Внимание! Шевицата е директен печат, а не бродерия. За да се наслаж..
24.98 лв.
Петлето е едно от животните, което е най-често изобразявано на българските шевици. То е символ на зараждането на ново начало. Именно петлето, а не кокошката, известява за настъпването на новия ден. То прокужда злите сили, които действат през нощта и е символ на мъжкото начало. Детската тениска ..
24.98 лв.
Шевиците изобразяват мирогледа и нравите на българките от миналото. Те са задължителна част от живописната българска носия. Извезани по ръбовете, затварящи кръг - по този начин символизират житейския кръговрат. Символ на всеки етап от живота, който човек трябва да премине, без да пропуска. Детс..
24.98 лв.
В българската шевица са закодирани мъдростта и познанията на предците ни.Детска тениска с щампа шевица, която нарекохме Живот. Името не е случайно, то е свързано с цветовете, които са използвани. Червеното е символ на продължението на рода, кръвта, живота. Вярва се, че пази от уроки и лоши очи. ..
24.98 лв.
Шевиците изобразяват мирогледа и нравите на българките от миналото. Те са задължителна част от живописната българска носия. Извезани по ръбовете, затварящи кръг - по този начин символизират житейския кръговрат. Символ на всеки етап от живота, който човек трябва да премине, без да пропуска. Дамс..
24.98 лв.
Петлето е едно от животните, което е най-често изобразявано на българските шевици. То е символ на зараждането на ново начало. Именно петлето, а не кокошката, известява за настъпването на новия ден. То прокужда злите сили, които действат през нощта и е символ на мъжкото начало. Дамската тениска ..
24.98 лв.
В българската шевица са закодирани мъдростта и познанията на предците ни.Дамска тениска с щампа шевица, която нарекохме Живот. Името не е случайно, то е свързано с цветовете, които са използвани. Червеното е символ на продължението на рода, кръвта, живота. Вярва се, че пази от уроки и лоши очи. ..
24.98 лв.
Българската шевица е носителка на древна символика и е една от най-колоритните в Европа. Предлагаме Ви дамска тениска с шевица с рози, които са един от символите на България. Тениската е 100% памук, мека и много удобна.Внимание! Шевицата е директен печат, а не бродерия. За да се насла..
24.98 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.