МЕНЮ
КОШНИЦА

Тениски с надпис

NO PHOTOS PLEASE! Нямаме какво друго да добавим :)Мъжка тениска от органичен памук. Мека и удобна, идеална за парти или просто за разходка в града. Изберете бяла или черна тениска с класически надпис директен печат, а за да й се радвате максимално дълго време, следвайте съветите за грижа за про..
29.98 лв.
Предлагаме Ви прекрасен и оригинален начин да покажете на любим човек колко много го цените. Или пък просто да се изфукате пред всички колко сте невероятен! И в двата варианта това е тениската за Вас!И понеже не е важно само какво пише, но и да Ви е удобно и комфортно, избрали сме за Вас класически ..
29.98 лв.
Гарантираме Ви, че ще имате мноооого последователки, ако носите нашата тениска с щампа DON'T FOLLOW ME, I'M LOST TOO. Ако не заради противоречавата женска логика, то поне заради доброто чувство за хумор, което ще демонстрирате с нея.Класическата черна тениска е направена от органичен памук, кой..
29.98 лв.
За всички фенове на Стивън Кинг, книгата или филма ТО... или просто за всички господа с добро чувство за хумор и самоирония - това е Вашата тениска!Материята е мек органичен памук, който ще Ви накара да се усмихвате клоунски широко от кеф :)Емблематичната щампа е директен печат, лесна за поддръжка, ..
29.98 лв.
Предлагаме Ви прекрасен и оригинален начин да покажете на любим човек колко много го цените. Или пък просто да се изфукате пред всички колко сте невероятна! И в двата варианта това е тениската за Вас!И понеже не е важно само какво пише, но и да Ви е удобно и комфортно, избрали сме за Вас класически ..
29.98 лв.
NO PHOTOS PLEASE! Нямаме какво друго да добавим :)Дамска тениска от органичен памук. Мека и удобна, идеална за парти или просто за разходка в града. Изберете бяла или черна тениска с класически надпис директен печат, а за да й се радвате максимално дълго време, следвайте съветите за грижа за пр..
29.98 лв.
За влюбените, за романтиците, за всички, които обичат и искат целия свят да знае това - заявете го с тениската YOU ARE MY...Сладурските тениски са от чист органичен памук, моделът е леко втален и много удобен. Можете да изберете дизайн в бяло или черно. Щампата е директен печат и за да й се рад..
29.98 лв.
За всички вълшебни дами съдадохме тениска с надпис 50% UNICORN 50% MERMAID 100% PERFECT!В бял или черен дизайн, тениската е от чист органичен памук, който ще ви накара да се чувствате вълшебно и свободно като русалка!Цветната щампа е директен печат и може да бъде вечна, ако следвате нашите съвети за..
29.98 лв.
За нежната половина от човечеството няма невъзможни неща! Направете магията възможна с тениска с цветна щампа MAKING MAGIC HAPPEN!Тениските са направени от органичен памук, меки и удобни, можете да си изберете дизайн в бял или черен цвят. Цветната щампа с фон на Мики Маус е директен печат, което гар..
29.98 лв.
Няма да крием - фенове сме на Бионсе! И как няма... тоооолкова е яка!Ако и Вие сте като нас - тази тениска с надпис DON'T WORRY BE YONCE е точно за Вас!Направена е от мек органичен памук, който ще Ви осигури удобство и свобода на движение, така че с кеф да си изтанцувате All the single ladies :..
29.98 лв.
Гарантираме Ви, че ще имате мноооого последователи, ако носите нашата тениска с щампа DON'T FOLLOW ME, I'M LOST TOO. Класическата черна тениска е направена от органичен памук, който ще Ви накара да се чувстате удобно и комфортно навсякъде. Щампата е директен печат, а за да удължите живота ..
29.98 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.