МЕНЮ
КОШНИЦА

Често Задавани Въпроси

Често задавани въпроси

ЗА ПО-ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ И ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА ИЗДЕЛИЕТО СЛЕДВАЙТЕ СЛЕДНИТЕ 

ПРЕПОРЪКИ:

- ОБРЪЩАЙТЕ ИЗДЕЛИЕТО НАОПЪКИ ПРИ ПРАНЕ;

- НЕ ПЕРЕТЕ МАШИННО НА ПОВЕЧЕ ОТ 30 ГРАДУСА;

- НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ БЕЛИНА, ОСОБЕНО ПО ЩАМПАТА;

- НЕ ПЕРЕТЕ ИЗДЕЛИЕТО ЧРЕЗ ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ;


IZIPIZI предлага щампи принтирани с текстилни мастила, които позволяват гладене, за да запазите по-дълго цветовете на щампата препоръчваме да гладите от опаката страна на дрехата.

В случай, че щампата Ви е изработена от фолио, гладенето е изключено като вариант, тъй като ще я деформира. 

Времето за обработка означава времевият период нужен за снабдяване (ако няма наличност) на даденият артикул и обработката му (приготовления за печат, както и нанасяне на самият печат).

Времето за обработка е от 5 до 7 работни дни.

Поръчките, които са приети до 14:00 часа се обработват в същия работен ден. Поръчките, които са приети след 14:00 часа, се обработват на следващия работен ден. Поръчки, които са приети петък след 14:00 часа, се обработват в понеделник.

След като поръчаният артикул е обработен в същият ден той се дава на куриер и на следващият ден пратката трябва да е получена, или до адрес, или до офис на избраната от вас куриерска фирма.

Доставката се извършва чрез куриерски фирми DHL и Еконт, които имат задължението да спазват сроковете за доставка, както и опцията да прегледате продукта преди да го платите.

Можете да изберете опцията на доставка до офис на DHL и Еконт, или до адрес.

Тъй като предоставяме високо персонализирана услуга, подходът при връщане на продуктите е специализиран според тази услуга.

Когато направите поръчка и искате да я откажете, моля обадете се възможно най-бързо на един от посочените телефони:

0877911983

След като тениската е изработена, можете да я върнете само при наличието на дефект на артикула и/или дефект на печата. При наличие на такива дефекти, ще Ви компенсираме с нов продукт, или връщане на дадената от Вас сума.Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.