От памук, полиестер и смес от различни тъкани - всичко, което трябва да знаете, за да изберете най-добрата материя за вашата тениска.


Ако сте решили да си направите тениска по ваш дизайн, имаме идеалния модул за тази цел. Лесно можете да визуализирате как ще изглежда вашата тениска с щампа, благодарение на опцията „Направи си тениска”. Истината е, че това е лесната част. По-трудно е да прецените реално какво ще получите и крайният резултат зависи много от избора на материя за вашата тениска.
Нека да преминем направо към него. Ще разделим опциите, които ви предлагаме в нашия сайт и ще ви разкажем всичко, което трябва да знаете, преди да вземете решение за плата на тениската си.

100% памук

Памучните тениски имат много положителни страни. Обикновено те са най-икономичният вариант и на всичкото отгоре показват наистина много добре цветове. Цветовете ви няма да изпъкнат върху която и да е друга материя така, както на тениската от 100% памук.
Памучните тениски обаче не са най-меките сред всички опции, които имате. Също така, не всички памучни тениски са еднакви. Наистина има забележима разлика между тениските на различните производители.
Тениските от 100% памук съществуват толкова дълго, така че предполагам, че вече знаете как се чувствате с тях. Вероятно вече притежавате няколко, така че нека преминем към полиестерно-памучни смеси.

Смес от полиестер и памук

Тази материя е малко по-мека от 100% памучни тениски. Полиестерът се произвежда чрез химичен процес, така че няма да намерите много полиестер, който да расте навън - поне не от типа, който ще бъде вплетен във вашата тениска. Полиестерът често е по-топлоустойчив, водоустойчив и устойчив на бръчки и разкъсване от 100% памучни тениски. Те също така дават възможност на тениската да се разтяга повече, което се усеща доста приятно.
Полиестерите се използват в широк спектър от ежедневни предмети като бутилки, филм и брезент. Те също са основен компонент на много покрития от дърво, особено за тези, които се намират на китари, пиана и лодки. Въпреки че пластмасата не звучи като най-удобния материал, тя е изключително универсален материал, който се използва на куп места, които може би не сте се сетили да търсите.
Ако не сте пробвали тениска от полиестер (изненадващо е колко тениски имат полиестер в себе си), може би е време да видите колко издръжливи и удобни са те.


Крайният резултат

За да получите максимално голямо удовлетворение от крайния резултат на вашата тениска с щампа, имайте предвид, че използваме дигитален печат за дизайните върху памучни тъкани и технологията FlexFoil за тези върху полиестерни тениски.