Отговорът на въпроса "Какво да подаря на любимия" никога не е бил лесен. В тази статия ще откриете няколко страхотни предложения, с които можете да зарадвате човека до вас.

В последните години празнуването и размяната на подаръци за Свети Валентин стана задължително, един от страхотните начини да зарадваме както себе си така и любимия е като си подарите дрехи за влюбени. Те са закачливи и практични, тъй като можете да  ги носите както вкъщи така и навън, заедно или по отделно.

Нашите тениски за двойки са меки и удобни, а щампите принтираме с качествени и много устойчиви японски мастила, които издържат на много пранета.

Подбрали сме най-харесваните тениски за двойки, а за други оригинални модели можете да разгледате останалата част на магазина ни.

Ето и моделите:


1. Тениски за двойки с щампа Ти Си Моята Нутела / Филийка
Тениските са унисекс модел, от органичен памук и ще ви накарат да се чувствате удобно и комфортно. 

Предлагаме Ви 2 варианта - в бяло и в черно

Материя - Памук

Кройка - Свободна

Деколте - Обло

Цена - 34.98 лв.


2. Тениски за двойки с щампа LOVE
Предлагаме Ви класическия дизайн на тениски с допълващи се щампи LO VE, този път напечатани отпред.

Можете да изберете бяла, черна или червена тениска и щампа, както е показано на снимките, но ако желаете различна комбинация или други цветове - свържете се с нас и ще измислим нещо

Материя - Памук

Кройка - Свободна

Деколте - Обло

Цена - 34.98 лв.


3. Тениски за двойки с надпис НИЩО НЯМА СМИСЪЛ КОГАТО НЕ СМЕ ЗАЕДНО!
Половинката Ви е всичко за Вас - нашите тениски за двойки са идеални за вас двамата!Кажете на света какво значите един за друг с тениските с надпис НИЩО НЯМА СМИСЪЛ КОГАТО НЕ СМЕ ЗАЕДНО.

Забавната част идва, че хората ще ви разберат само ако сте един до друг. В противен случай просто ще озадачите околните или ще ги накарате да се посмеят на надписа НИЩО СМИСЪЛ НЕ СМЕ :) или НЯМА КОГАТО ЗАЕДНО :)

Материя - Памук

Кройка - Свободна

Деколте - Обло

Цена - 34.98 лв.


4. Тениски за двойки с щампа King & Queen
Покажете кой е кралят и коя е кралицата с този комплект KING / QUEEN!

Предлагаме ви комбинация от бяло и черно, но ако желаете различна цветова гама - свържете се с нас.

Материя - Памук

Кройка - Свободна

Деколте - Обло

Цена - 34.98 лв.


5. Тениски за двойки с щампа Поп пика и Дама купа
За тези от Вас, които предпочитат класически и елегантен дизайн - този комплект тениски с щампи на гърба е точно за Вас!

И тъй като са класика, точно както двойката Дама Купа и Поп Пика, предлагаме Ви избор от бели и черни тениски с традиционните символи в съответните цветове.

Материя - Памук

Кройка - Свободна

Деколте - Обло

Цена - 34.98 лв.